Medlem af
JYSK  SMÅBÅDSFISKEKLUB
TEAM HAJEN'S
HJEMMESIDE
Team Hajen, en hyggelig madglad skipper & hans gast som vi selv har haft æren af at sejle sammen med på Bornholm, vi kom i kontakt med dem via forumet på JSK's hjemmeside da vi søgte nogen at sejle med, de var så flinke at tage os under deres vinger & vise os hvor & hvordan man fanger laks, de gjorde det måske lidt for godt efter deres egen mening, vi fangede 2 laks & de fangede ingen;-)     besøg deres hjemmeside
GADUSN
Gadusn.dk er en meget informativ side om fiskeri fra småbåd, her kan du se film & billeder fra deres ture samt læse en masse omkring fiskeriet, de har også en del Fiskepositioner på siden & meget andet.
TEAM SVINET
En side om jagten på målere (torsk over 10 kg.) & meget andet, de har desuden skrevet flere artikler i diverse fiskeblade, spændende læsning syntes jeg, men giv den et klik & se for dig selv.
TeamExpert
En flittig allround fisker, besøg hans nye blog & følg hans fiskeri.
Havkrydseren
Havkrydseren er en hjemmeside om småbådsfiskeri fra "Kongens" Quicksilver 460.
Bay's fotoalbum
En side med en del billeder fra diverse fisketure.
Team Trawler
En hjemmeside med en masse små fortællinger om Team Trawler's fisketure over alt i landet, en særdeles aktiv fisker.
Team Thor
Her er en hjemmeside med en del små videoklip & en hel del billeder fra diverse ture både her i landet & i det store udland.
Team Cognac
Team Cognac sejler i en uttern 6200 cc rigget til trolling, læs om deres ture her.
Team-Juline
Team-Julines hjemmeside, læs om deres ture eller se film med fight af laks fra Bornholm & Vättern.
fam-hjorth.dk
fam-hjorth.dk sejler i en Cutter Profisher 182 HT med navnet "Sille2", her er info om en masse ting omkring fiskeri & trolling samt en hel del positioner.
Team Simah
Team Simah's hjemmeside med dagbog/Blog, fangstjounal & andet.
Team Emilie
På denne side er der lidt om ombygning/renovering af båd samt en del billeder fra diverse ture i storebælt.
Team Salar
Et famillie Team som troller sammen på Bornholm & i Simrishamn, de har desuden deltaget i alle Trolling Masters Bornholm siden det startede, mange billeder & film.
Fiske Sjov
Mød Børge & Tøsen på denne side, en småbådsfisker som nyder livet.
Supercarla
En side om sejlads & fiskeri fra en Ørnvik 510.
Team Stormen
Team Stormen fisker fra en Warrior magen til min, besøg siden & se billeder af deres fisk, her er torsk, havørred, laks, regbueørreder, guldørreder, knurhaner, sej fra Røst & rødfisk.
Team Basse
Team Basse's hjemmeside, den er ikke så voldsomt stor endnu, men mon ikke den bliver udbygget med tiden, giv den et klik & se om det er noget for dig.
Havbassen
På denne side kan man læse om turene til Vänern, Møn & Kroatien, her er billeder & film bl.a. Fight af haj & landing af tun.
Team Posidon
Team Posidon er et Svensk team som primært fisker i Ørresund, de fisker dog også en del i Norge & andre steder, hjemmesiden er meget informativ & godt opbygget.
Ocean-seeker
Ocean-seeker er den første dansker der har fanget Pelamider/bonito i skandinavisk farvand, på denne side er der billeder & fortællinger fra hans ture.
Team Kingfisher.
Team Kingfisher er en hjemmeside om David & Rise's oplevelser i naturen, David dyrker trolling fiskeriet med stor passion & skriver levende om hans ture rundt i verden, giv siden et kig, den er helt sikkert et besøg værd.
Synes godt om
på Facebook